# Neko drugi možda koristi moj nalog

> Odjavite ostale uređaje putem Naloga i sigurnosti i promijenite lozinku. Može potrajati do 30 minuta da se ostali uređaji odjave.

Ako primijetite aktivnost koju ne prepoznajete, ili ste se prijavili na dijeljenom uređaju, osigurajte svoj nalog u dva koraka.

## 1. Odjavite sve ostale uređaje

1. Otvorite svoj profil i tapnite na ikonu zupčanika da otvorite **Postavke**.
2. Tapnite **Nalog i privatnost**, zatim **Nalog i sigurnost**.
3. Pod **Sesije**, tapnite **Odjava s ostalih uređaja**.

Uređaj koji koristite ostaje prijavljen. Ostali uređaji se odjavljuju u roku od 30 minuta.

## 2. Promijenite lozinku

Pod **Nalog i sigurnost**, **Prijava**, postavite novu lozinku. Ako vaš nalog koristi Google ili Apple prijavu, promijenite lozinku tog Google ili Apple naloga i pregledajte njegove povezane uređaje.

## 3. Provjerite svoju e-mail adresu

Pod **Prijava**, provjerite je li e-mail adresa na nalogu još uvijek vaša. Ako je promijenjena i ne možete se prijaviti, [kontaktirajte podršku](https://knowunity.com/support) sa svoje originalne e-mail adrese.

## Kupovine koje niste napravili

Ako je pretplata kupljena na vašem nalogu bez vašeg pristanka, pogledajte *Zašto mi je ponovo naplaćeno?* i zatražite povrat novca od prodavnice koja vam je naplatila.

---

Source: https://ba.knowunity.com/help/account-and-login/neko-drugi-mozda-koristi-moj-nalog
Last updated: 2026-10-09
