Neki učenici vide učitavanje memorije... ili Memorija ažurirana u AI chatu. Ove obavijesti se testiraju. Drugi nalozi mogu imati personalizovane razgovore bez prikazivanja obavijesti. Ne možete se prijaviti ni odjaviti iz testa, a podrška ne može uključiti obavijesti.
Šta obavijesti znače
Obavijesti pokazuju da Knowie učitava ili ažurira informacije koje se koriste za personalizaciju. One nisu zahtjev da učitate drugu datoteku.
Ako želite da odgovor koristi drugačije informacije, objasnite ispravku u svojoj poruci. Provjeri važne odgovore u odnosu na materijal svog kursa.
Prekidač Memory
Neki učenici također imaju prekidač Memory u panelu za priloge ili alate. Otvorite taj panel i dodirnite prekidač kako biste promijenili postavke personalizacije koje kontroliše. Drugi nalozi nemaju ovaj prečac.
Isključivanje ovog prekidača nije zahtjev za brisanje naloga. Ne koristite ga kao način za brisanje svog naloga ili historije chata. Pogledajte Kako da izbrišem svoj nalog? za brisanje naloga.
Nešto izgleda pogrešno
Ako obavijest ostane na ekranu ili personalizacija izgleda netačna, ažuriraj aplikaciju i pokušaj ponovo. Koristi formular za podršku pod AI ili kvalitet sadržaja ako se problem nastavi. Priloži obavijest i snimak ekrana, bez dijeljenja informacija koje ne želiš da podrška vidi.
Ne možeš naći što tražiš? Naš tim za podršku je tu da pomogne.Kontaktiraj podršku

