Mogu li podijeliti svoju pretplatu ili je premjestiti na drugi račun?

Pro plan pripada jednom računu. Porodični plan omogućava vlasniku da doda do šest osoba. Kupovine putem web stranice mogu biti premještene na drugi račun uz pomoć podrške.

Ažurirano 9. oktobar 2026.

Jedan račun po pretplati

Pro je vezan za Knowunity račun koji je bio prijavljen u trenutku kupovine. Dvije osobe ne mogu se prijaviti na jedan račun kako bi ga dijelile, a Apple Family Sharing se ne primjenjuje na Knowunity.

Porodični plan

Ako je porodični plan dostupan u tvojoj zemlji, vlasnik plana može dodati do šest osoba. Svaki član dobiva Pro na svom vlastitom računu.

  1. Otvori karticu Pro i tapni Manage plan.
  2. Odaberi opciju porodičnog plana i dodaj člana putem emaila ili korisničkog imena.

Pravila:

  • Samo vlasnik može dodavati ili uklanjati članove.
  • Osoba koja već ima Pro, ili koja je već u drugom porodičnom planu, ne može biti dodana.
  • Kada se član ukloni, odmah gubi Pro.
  • Članovi ne mogu mijenjati niti otkazati plan.

Porodični plan se kupuje u aplikaciji. Trenutno nije dostupan na web stranici.

Premještanje Pro-a na drugi račun

Ako si kupio/la Pro s pogrešnim računom, na primjer roditeljskim računom umjesto dječijeg:

  • Kupovine putem web stranice mogu se premjestiti na drugi račun. Kontaktiraj podršku s emailom koji si koristio/la pri kupovini i korisničkim imenom računa koji treba dobiti Pro.
  • Kupovine putem App Store-a i Google Play-a su vezane za tvoj račun u prodavnici. Prijavi se na ispravni Knowunity račun na uređaju na kojem je obavljena kupovina i koristi Restore Subscription u Settings. Ako to ne uspije, kontaktiraj podršku s računom o kupovini.

Pretplata se ne može premjestiti na račun koji već ima Pro.

Ne možeš naći što tražiš? Naš tim za podršku je tu da pomogne.Kontaktiraj podršku