Jedan račun po pretplati
Pro je vezan za Knowunity račun koji je bio prijavljen u trenutku kupovine. Dvije osobe ne mogu se prijaviti na jedan račun kako bi ga dijelile, a Apple Family Sharing se ne primjenjuje na Knowunity.
Porodični plan
Ako je porodični plan dostupan u tvojoj zemlji, vlasnik plana može dodati do šest osoba. Svaki član dobiva Pro na svom vlastitom računu.
- Otvori karticu Pro i tapni Manage plan.
- Odaberi opciju porodičnog plana i dodaj člana putem emaila ili korisničkog imena.
Pravila:
- Samo vlasnik može dodavati ili uklanjati članove.
- Osoba koja već ima Pro, ili koja je već u drugom porodičnom planu, ne može biti dodana.
- Kada se član ukloni, odmah gubi Pro.
- Članovi ne mogu mijenjati niti otkazati plan.
Porodični plan se kupuje u aplikaciji. Trenutno nije dostupan na web stranici.
Premještanje Pro-a na drugi račun
Ako si kupio/la Pro s pogrešnim računom, na primjer roditeljskim računom umjesto dječijeg:
- Kupovine putem web stranice mogu se premjestiti na drugi račun. Kontaktiraj podršku s emailom koji si koristio/la pri kupovini i korisničkim imenom računa koji treba dobiti Pro.
- Kupovine putem App Store-a i Google Play-a su vezane za tvoj račun u prodavnici. Prijavi se na ispravni Knowunity račun na uređaju na kojem je obavljena kupovina i koristi Restore Subscription u Settings. Ako to ne uspije, kontaktiraj podršku s računom o kupovini.
Pretplata se ne može premjestiti na račun koji već ima Pro.
Ne možeš naći što tražiš? Naš tim za podršku je tu da pomogne.Kontaktiraj podršku

