Kako mogu obrisati svoj nalog?

Obriši svoj nalog u odjeljku Account & security. Prvo otkaži svaku pretplatu. Brisanje je trajno, a email adresa se može ponovo koristiti nakon otprilike sedam dana.

Ažurirano 9. oktobar 2026.

Prije brisanja

  • Otkaži svoju pretplatu. Brisanje naloga ne otkazuje Pro pretplatu u App Storeu, Google Playu ili Paddleu. Pogledaj Kako mogu otkazati svoju Knowunity Pro pretplatu?
  • Sačuvaj sve što ti treba. Tvoja učitavanja, folderi, niz i napredak bit će uklonjeni i ne mogu se vratiti.
  • Ako samo želiš pauzu, možeš se jednostavno odjaviti.

Brisanje naloga u aplikaciji

  1. Otvori svoj profil i tapni na ikonu zupčanika kako bi otvorio/la Settings.
  2. Tapni na Account & privacy, zatim na Account & security.
  3. Skrolaj do Danger zone i tapni na Delete account.
  4. Odaberi razlog i potvrdi sa Delete my account.

Šta se dešava dalje

  • Tvoj profil i učitavanja nestaju odmah.
  • Preostali podaci se u potpunosti anonimiziraju u roku od oko sedam dana.
  • Možeš se ponovo registrirati s istom email adresom kada brisanje bude završeno, što obično traje oko sedam dana.

Brisanje se ne može poništiti, čak ni u tih sedam dana.

Ne mogu se prijaviti da bih obrisao/la nalog

Najprije povrati pristup, pogledaj Ne mogu se prijaviti na svoj nalog. Ako to nije moguće, kontaktiraj podršku s email adrese povezane s nalogom kako bismo mogli potvrditi da je tvoj.

Roditelj koji briše nalog svog djeteta

Prijavi se na nalog djeteta i slijedi gore navedene korake. Ako ne znaš podatke za prijavu, kontaktiraj podršku s email adrese registrirane na nalogu.

Ne možeš naći što tražiš? Naš tim za podršku je tu da pomogne.Kontaktiraj podršku