Neko drugi možda koristi moj nalog

Odjavite ostale uređaje putem Naloga i sigurnosti i promijenite lozinku. Može potrajati do 30 minuta da se ostali uređaji odjave.

Ažurirano 9. oktobar 2026.

Ako primijetite aktivnost koju ne prepoznajete, ili ste se prijavili na dijeljenom uređaju, osigurajte svoj nalog u dva koraka.

1. Odjavite sve ostale uređaje

  1. Otvorite svoj profil i tapnite na ikonu zupčanika da otvorite Postavke.
  2. Tapnite Nalog i privatnost, zatim Nalog i sigurnost.
  3. Pod Sesije, tapnite Odjava s ostalih uređaja.

Uređaj koji koristite ostaje prijavljen. Ostali uređaji se odjavljuju u roku od 30 minuta.

2. Promijenite lozinku

Pod Nalog i sigurnost, Prijava, postavite novu lozinku. Ako vaš nalog koristi Google ili Apple prijavu, promijenite lozinku tog Google ili Apple naloga i pregledajte njegove povezane uređaje.

3. Provjerite svoju e-mail adresu

Pod Prijava, provjerite je li e-mail adresa na nalogu još uvijek vaša. Ako je promijenjena i ne možete se prijaviti, kontaktirajte podršku sa svoje originalne e-mail adrese.

Kupovine koje niste napravili

Ako je pretplata kupljena na vašem nalogu bez vašeg pristanka, pogledajte Zašto mi je ponovo naplaćeno? i zatražite povrat novca od prodavnice koja vam je naplatila.

Ne možeš naći što tražiš? Naš tim za podršku je tu da pomogne.Kontaktiraj podršku