Zašto se postavljanje ponovo pojavljuje kada otvorim aplikaciju?

Neki novi nalozi nastavljaju nedovršeno postavljanje nakon ponovnog otvaranja aplikacije. Nastavi korake ili koristi Exit kada se prikaže. Ne moraš kreirati drugi nalog.

Ažurirano 23. oktobar 2026.

Neki novi nalozi se vraćaju na nedovršeni korak postavljanja nakon što se aplikacija zatvori i ponovo otvori. Ovo se testira. Drugi nalozi nastavljaju u aplikaciju bez vraćanja na te korake. Ne možete se uključiti ili isključiti iz testa, a podrška ga ne može uključiti.

Nastavi postavljanje

Slijedi prikazani korak da završiš postavljanje svog naloga. Ne moraš kreirati drugi nalog da bi nastavio/la.

Ako je prikazano dugme Exit, tapni ga da napustiš nastavljeno postavljanje i uđeš u aplikaciju. Dugme služi za napuštanje postavljanja, a ne za brisanje tvog naloga.

Vidim ekran za prijavu umjesto toga

Prijavi se metodom koju si koristio/la kada si kreirao/la nalog. Ne počinji drugi nalog da bi vratio/la svoje materijale za učenje. Pogledaj Ne mogu se prijaviti na svoj nalog.

Postavljanje se stalno zaglavljuje

Ažuriraj Knowunity i provjeri svoju vezu. Ako isti korak i dalje sprječava nastavak, koristi obrazac za podršku pod Tehnički problem. Priloži screenshot i navedi da li si zatvorio/la aplikaciju prije nego što se korak ponovo pojavio.

Ne možeš naći što tražiš? Naš tim za podršku je tu da pomogne.Kontaktiraj podršku